Tyverisikring, lufting og hygiene

Som hundeejer, kan du trygt bruge hundeparkeringen fra Dansk Hundeparkering. Hundeparkeringerne er udviklet og testet af erfarne hundeejere, i samråd med dyrlæger og kenneler. En række instanser, der har godkendt hundeparkeringen, er bl.a. ansatte fra både Veterinærhøjskolen og UMB, kenneler og andre hundeeksperter.

  • Flere indkøbscentre og butikker har haft hundeparkering i flere år rundt om i EU, og givet en god feedback. Der er ikke rapporteret om problemer med hund eller en hundejer vedr. brugen af hundeparkeringen. Hundeparkeringerne er gode for hunde, og de hunde, det vedrører bliver generelt rolige i hundeparkeringen. Få eller ingen kradsemærker på indersiden af hundeparkeringerne kan bekræfte dette.
  • Hygiejne: Der er lavet et renholdelsesoplæg for hundeparkeringerne i samråd med smittbæreeksperter og dyrlæger. Rengøring er kombineret med det faktum, at de hundeparkeringer har automatisk desinfektion ved hjælp af UVC-lys hver nat, dette desinficerer hundeparkeringen helt. Der er således meget renere inde i hundeparkeringen, end din hund vil opleve udenfor hundeparkeringen eller andre steder, hvor hunde færdes. I hundeparkeringen er hunden også beskyttet mod direkte kontakt med andre hunde, og det er ved direkte kontakt, at langt de fleste former for infektion forekommer. Overførsel af lopper og lus sker kun ved direkte kontakt mellem hundene imellem og kan ikke overføres via hundeparkeringen. I hundeparkeringen føles det som indendørs, og vi har endnu ikke oplevet, at en hund har gjort i et af vores hundeparkering, i modsætning til, hvad hunde kan gøre, når de f.eks er bundet (udendørs) . Der er derfor en meget større chance for, at din hund er smittet andre steder på lufteturen, end når den står sikkert i en hundeparkering.
  • Solid lås: Hundeparkeringen er aflåst, således at hunden vil blive sikret mod tyveri. Det er mindst lige så svært at bryde ind i hundeparkeringen som i en bil.
  • Svalt og luftigt: Hundeparkeringen er temperaturtestet på varme sommer dage. Målingerne viser, at temperaturen er mere end tilfredsstillende inde i hundeparkeringen, selv hvis hundeparkeringen er i direkte sollys. Der er en masse udluftning gennem hullerne i døren, langs gulvet, og omkring det bageste panel og dør. Hvis temperaturen inde i hundeparkeringen overstiger 20 grader, vil en temperatur styret blæser automatisk tænde og give masser af frisk luft til hunden. Hundeparkeringen beskytter også hunden mod direkte sollys. Men husk på, at hunden kun må være i hundeparkeringen i MAX 1 TIME uden opsyn.
  • Rolig og fredelig: Hundeparkeringen er oftest placeret i nærheden af indgangen/ områder i indkøbscentre/butikker. Der er mange forbipasserende, så der er ringe chance for, at hundeparkeringen kan brækkes uden at blive opdaget.