Om Dansk Hundeparkering

Dansk Hundeparkering. Vi arbejder for et samfund, der er tilpasset til hunde. Vi ønsker, at hunde får lov til at få det bedst muligt sammen med deres ejere.

En hund er gladest, når den får lov til at være sammen med sin ejer på turen. Med hjælp fra vores hundeparkering, kan den være med dig overalt, hvor du går. Selv på shopping. Det er muligt at komme ud og afsted, og gøre nogle ærinder, også når du er på tur med din hund.

Vores mission er at bidrage til at samfundet i et større omfang tager hensyn til hundene. For sundheds-og sikkerhedsmæssige grunde, der er mange steder, der er utilgængelige for hundene. Ved at give hundene deres egen sikre steder, vi vil udvide deres rækkevidde i det offentlige rum. Resultatet er, at hunde kan være mere sammen med ejerne, der har mere frihed, mindre stress, bedre samvittighed og flere glade øjeblikke med hunden.

Vi arbejder med alle, der ønsker det bedste for hunde (og ejer), og har teknologi til hundens bedste.

Selskabet har gennemført en omfattende proces for at finde det rigtige design og afprøve forskellige typer af bure og parkering til hunde som alle kan være tilfredse med. Vi har designet det sikreste og bedste sted for hunden i dit hjem.

Vores Hundeparkerings servive er udviklet på hundens vilkår, vi sørger for, at din hund er beskyttet mod de forbipasserende, smittekilder og-tyveri, Vind, sne og varme. På samme tid giver hundeparkeringen et miljø, hunden kan slappe af i på egen hånd, i nærheden af sin ejer.Ejeren kan trygt tilbringe mere tid sammen med hunden, fordi det ikke er farligt for den at være alene en lille stund.

Grundlæggeren Morten H. Wang har selv haft en hund i over 20 år.

Virksomheden er i færd med en større kampagne, og vil, gennem vores program tilbyde hundeparkering til alle landets dagligvarebutikker, indkøbscentre, postkontor,  apotek, vinhandel, banker, kommuner, syhehuse og andre, der måtte have behov for det.

Hundeparkeringerne er designbeskyttet