Info om brug af hundeparkering

Sådan gør du:

  1. Sørg for at have et nøglekort til rådighed, de er let tilgængelige og fåes bla i butikken, butikkens navn er angivet på døren på hundeparkeringen. Hold nøglekort indtil displayet på hundeparkeringen, vent indtil enheden bipper og døren åbner.
  2. Led hunden ind i hundeparkeringen og se, at den falder til ro. Brug lidt tid de første par gange, og sørg for, at dette vil være en positiv oplevelse for din hund, – lad der følge godbidder eller velkendte objekter i hundeparkeringen, og sørg for dette i starten.
  3. Når du skal hente hunden (husk MAKS 1 TIME), låser du op med det samme nøglekort. Displayet vil vise hvor mange penge der er tilbage på dit kort.

Vanesag -De fleste hunde er vant til bur, herunder i hjemmet, i biler, på fly, tog og andre transportmidler, kennelen og dyrlægen. I modsætning til mennesker elsker hunde deres lille skjulested, for eksempel ved at være i et bur, under bordet eller lignende Hvis din hund aldrig har været i bur før, skal det evt trænes / vænnes til den første gang. Hundeparkeringen giver hunden et trygt, roligt og uforstyrret skjulested  mens hundeejeren gør deres ærinder. Hundeparkeringen er designet og testet af erfarne hundeejere i samråd med dyrlæger og europæiske kenneler. De fleste hunde forholder sig langt mere roligt når de er i hundeparkeringen end når de er tøjret udendørs. De føler sig mindre truet.

Tips til første gang – Nogle hunde kræver en fortrolig start proces, ligesom når en hund f.eks skal køre i bil, være i bur derhjemme, gå opad trapper, etc.). Når du åbner døren til hunden den første gang, vil du opdage at nogen hunde er på vagt og tilbageholdende, eller nysgerrig. Der er nye dufte, ny type bur og måske nye materialer. Er hunden skeptisk, så giv den nogle af dens favorit godbidder i hundeparkeringen, til hunden er inde i buret. Brug tid på at vænne hunden til den nye situation. Nogen kan evt tage velkendte ting fra hjemmet som et hunde tæppe, og sætte i hundeparkeringen. Så får din hund en velkendt lugt i hundeparkeringen. Brug lidt tid på dette, hvis behovet er der, det vigtigt, at din hund får en positiv oplevelse af at være i hundeparkeringen. Når hunden er inde så luk døren, og vent udenfor et øjeblik og se, at den falder til ro. Når du åbner døren igen, giv din hund nye godbidder som belønning. De første par gange, kan du med fordel vende tilbage til hundeparkeringen ofte og sørge for, at din hund har slået sig ned i den nye situation. Du kan også kontakte din lokale hundeskole, langt de fleste har nu “burtræning” og “burleg ‘som en del af sin grunduddannelse.

Varme sommerdage Inde i hundeparkeringen har hunden skygge, er godt ventileret. Hvis temperaturen overstiger 20 grader, vil en temperatur-kontrolleret blæser automatisk tænde og give tilstrækkelig frisk luft til hunden. Du er velkommen til at medbringe en skål vand til hunden, husk MAX 1 time, og se hvor glad hunden ofte er på ekstra varme sommerdage.

Rent og pænt – Hunde gør normalt ikke af sig selv, når de er i bur, da de er inde. Hundeparkeringen bliver desinficeret med UVC lys hver nat, og gennemgår et rengøringsprogram, der sikrer, at din hund har renere miljø i hundeparkeringen end udenfor. Vis god hundeejer skik, og sørg for din hundeparkeringen er ren efter din hund.