Spørgsmål og svar

 • Hundeparkeringen ser tæt ud, er det ikke dyrplageri at sætte hunden derinde?
  Svar:
  Hunden har udsyn gennem luft spalter i front. Erfaringen viser, at hunde bliver meget roligere i “tight” bur end gitter bur, fordi de føler, at de er mere i skjul uden at få “truende blikke og adfærd” fra forbipasserende.
 • Er der ikke så med en masse af hundeafføring i hundeparkeringen?
  Svar:
  Erfaringen viser, at ingen nogensinde har skulle at fjerne hundeafføring fra hundeparkeringen. Hundeparkeringen er konstrueret i en sådan størrelse, at det er unaturligt for hunde at gøre sig i dem. Hundeparkeringerne skal engang imellem skylles for sand og hundehår. Den ny hundeparkering har automatisk desinfektion af UV behandling på om natten, og dette sammen med et rengøringsprogram gør at hundene har et meget renere miljø inde i hundeparkeringen, end de har udenfor.
 • Hvordan får du hunden ind i hundeparkeringen?
  Svar: De fleste hunde er vant til bure, og vender sig hurtigt til at hvile i den nye hundeparkering. Nogle hunde skal tilvendes den nye situation, og man skal i nogen tilfælde bruge nogle godbidder og lidt træning på at vænne utryggehunde til den nye situation. Man kan også have hundens tæppe, din trøje eller halstørklæde eller andre ting fra hjemmet, og ligge det i hundeparkeringen, således at hunden opfatter den velkendte og sikre lugt inde hundeparkeringen. Læs mere under tips til første gang du prøver.
 • Laver hundene et voldsomt spetakel når de står i hundeparkeringen?
  Svar: De fleste hunder forholder sig ganske roligt og føler sig helt trygge i hundeparkeringen.
 • Er det ikke frygteligt varmt for hunden at stå i hundeparkeringen?
  Svar: Hundparkeringerne fra Dansk Hundeparkering har god udluftning (gennemluftning). Men skulle temperaturen i hundeparkeringen overstige 20 grader, så slår en automatsik ventilator til og sørger for rigeligt frisk luft til hunden. Alligevel anbefales det, at du kun har din hund i hundeparkeringen max 1 time
 • Kan andre åbne hundeparkeringen med et andet kort?
  Svar: Nej. Nøglekortene er unikke, og kan kun åbnes med det samme nøglekort, der blev brugt til at låse hundeparkeringen. Af sikkerhedsmæssige årsager, har noget af personalet et administrationskort, samt en manuel nøgle, som kan bruges til at tilsidesætte nøglekortet, der er i brug. Dette er i tilfælde  af at nogen feks skulle miste deres nøglekort.
 • Hvad sker der, hvis der er strømafbrydelse, eller hvis nogen skærer strømmen til hundeparkeringen?
  Svar: Hundeparkeringerne er udstyret med backup-batteri, og vil arbejde lige så godt, selv om hvis strømmen er afbrudt.

Har du andre spørgsmål? Kontakt os gerne!

Dansk Hundeparkering
Rønnekrogen 2
3400 Hillerød
E-mail:Mick.dogsafe@gmail.com
Tlf: +45 48242345
+45 31333403