Få kampagnetilbud på hundeparkering!

Vi har nu hundeparkering på lager, kontakt os for et godt tilbud! Hundeparkering lejes ud på en meget overkommelig månedlig lejesum som også omfatter service og vedligeholdelse.

Lejemålet betyder, at Dansk Hundeparkering er ejer af hundeparkeringerne, og er ansvarlig for drift og service af dem, men lejer accepterer at anvende hundeparkerings servicen i sin butik.

I de fleste tilfælde tjener butikkerne mere på hundeparkering i sig selv end den månedlige husleje. Hundeparkering har et elektronisk betalingssystem, som gør at hundeejere betaler nogle små penge for at placere sin hund sikkert i hundeparkeringen, mens de er inde  at handle. Desuden vil butikken få flere kunder som følge af det nye servicetilbud, og hundeejerne vil bruge mere tid i butikken, fordi de ved, at hunden er sikkert placeret i hundeparkeringen. Lejere skal købe nøgle af Dansk Hundeparkering, men disse kan selvfølgelig videresælges til kunder med god fortjeneste.
Hundeparkeringen har standardfarve i lys grå, men kan bestilles med din forretnings egen logo og farve. Pris for farve/logo afhænger i tilfælde af antal.

Kontakt os for mere information!

Salgsansvarlig:

Mick Feddersen
Rønnekrogen 2
3400 Hillerød
Tlf: +45 48242345
+45 31333403
E-mail: Mick.dogsafe@gmail.com