Drift og nødvendig vedligeholdelse

Erfaringen bekræfter, at der er meget lidt vedligeholdelse og problemer forbundet med hundeparkeringerne. Dansk Hundeparkering står som ansvarlig ejer af hundparkeringerne, og de udlejer incl. service og vedligeholdelse. Hundeparkeringerne desinficeres automatisk hver nat gennem UVC behandling, og dermed er der ikke meget  for butikspersonalet at gøre, vi taler vi om et par minutter om ugen.

Hvad forventes der at butikspersonalet skal gøre?

  • Nøglekort: Den første måned anbefaler vi, at kassepersonalet uddeler gratis kort og en lille info-brochure til alle hundeejere, for eksempel dem, der køber hundemad, som en informations fremmende handling. Derefter sælges nøglekort til dem, der fortsætter med at bruge hundeparkeringen.
  • Ugentlig rengøring: Butikkens rengøringpersonale skal rense hundeparkeringen en gang om ugen. Dette gøres nemt ved at trække en klud hen over gulvet med en gulvmoppe og tager kun et par minutter.
  • Åbne / lukke: Den der åbner / lukker butikken skal også åbne / låse hundeparkeringenmed en Admin nøgle. Et UV-lys tændes, når hundenparkeringen  låses med dette kort, og desinficerer hundeparkeringen komplet inden for en time. (Her er tale om et kort  der bare skal sættes på 1 Sek for at aktivere hundeparkeringen)

Generelt om vedligeholdelse:

  • Rengøring: 3. generations hundeparkering er blevet testet i over et år på flere indkøbscentre og butikker. Gulvet er buet, så sæbevand hurtigt løber ud af hundeparkeringen og ud i siderne. Dette gør rengøringen meget let og man kan hurtigt vaske gulvet. Erfaringerne fra de seneste tre år viser, at ingen nogensinde har skulle fjerne hundeafføring fra hundeparkeringerne. Sand / hår  fejes ud af hundeparkeringerne mens man alligevel vasker ved indgangen. Hundparkeringen er af en sådan størrelse og konstrueret således, at det er helt unaturligt for hunde at gøre sig der.
  • Det er dog mere naturligt for en hund at sig selv, når den er bundet fast i det fri, for eksempel nær en indgang.
  • Hærværk: Hvis hundeparkeringen en sjælden gang bliver beskadiget og ikke fungerer korrekt, så vil vi reparere dem iht. lejeaftalen hvor service er inkluderet. Så der ikke kommer uventede udgifter. Hundeparkering er norsk produceret og lavet i solide plastmaterialer. Det hærværk som har vætet set indtil nu er minimalt. Og vil blive lavet med det samme så hundeparkeringen altid fremstår rent og fint, fremstår den altid således er der også mindre hærværk