Anbefalet pladsering

Erfaringer med hundeparkeringsmuligheder i de seneste år har givet os en god forståelse af, hvordan hundeparkeringer skal installeres. Den bedste placering er omkring 5-20 meter fra indgangen, så de ikke står i midten af der hvor kunder går ind i butikken, men heller ikke så langt væk, at de ikke er synlige for forbipasserende til / fra butikken.

Pladsering 5-20 meter fra indgangspartiet:

  • Det vil være lettere for kunderne at se hundeparkeringen, og de vil blive brugt mere
  • Mange forbipasserende er her så unge ikke fristes til at mobbe eller tegne eller lign på hundeparkeringen. Placer hundeparkeringen et sted hvor de er meget synlige, så der ikke kan blive problemer med brudte nøgler osv.Hunden blir roligere, den føler at den ligger på et “skjulested” , og kan samtidig kigge ud på forbipasserende gennem hullerne. Hvis  hundeparkeringen placeres ét sted, hvor der ikke er nogen forbipasserende, så føler hunden sig mere forladt, og vil brokke sig mere.
  • Lettere for vagten / personale at have tilsyn med hundeparkeringen, samt låse op for hundeparkeringen, når de lukker / åbner centret / butikken.
  • Nemmere vedligeholdelse, man kan feje sand / hår direkte ud af hundeparkeringen.
  • Hundeparkeringen er designet til at være i direkte sollys (har temperaturstyret ventilator), men hundeejere forestiller sig, at det bliver for varmt i hundeparkeringen, og de bruger den derfor mindre, end hvis de er placeret i skyggen.

Se også billederne på denne hjemmeside, hvordan hundeparkeringen er placeret på andre butikker / indkøbscentre.